Portfolio
Redken Certified Haircolorist

Redken erkent Kathleen Casteleyn van New Style te Lendelede als Redken Certified Haircolorist. "Color Certification" is ontwikkeld om topcoloristen te herkennen en te belonen. Het accreditatieproces toetst technische vaardigheden, kennis van haarkleuringsproducten en principes. Ook de aanpak waarmee Coloristen de kleur mengen, aanbrengen en kleur kunnen corrigeren wordt in acht genomen. Wie gecertificeerd is munt uit op het gebied van haarkleuring en geeft uitstekende service aan cliënten.

Read More
Portfolio
wij zijn open op een veilige manier lees meer ,

Corona proof veiligheid voor alles. Daar hebben we in het salon hard aan gewerkt. Alles op een rijtje: ° Een extra werkplek in het souterrain. ° Onze gereedschappen worden na iedere klant gedesinfecteerd. ° Tussen de wastafels zijn schermen geplaatst. ° Bij de entree staat een desinfectiezuil. ° Onze kapmantels worden eenmalig gebruikt. ° We gebruiken papieren handdoeken. ° Na iedere klant zal de werkplek gedesinfecteerd worden.

Read More
Portfolio
New Style in een nieuw jasje

New Style in het nieuw ! vanaf heden kan je ons bezoeken op onze nieuwe locatie RIJKSWEG 12 te lendelede

Read More
Portfolio
extensions

Veel mensen hebben een haardos die ze graag anders zouden willen zien. Ze willen meer volume, eindelijk eens krullen of langer haar. De oplossing ken je misschien wel: hairextensions. kom gerust langs voor alle nodige informatie . Haircare Newstyle

Read More
Portfolio
Nu verkrijgbaar bij New Style

NEW! ACIDIC BONDING CONCENTRATE Onze 1ste op maat gemaakte professionele verzorging met 3 hoofdbestanddelen voor een haar in perfecte conditie. De meest geconcentreerde verzorging voor optimaal herstel en bescherming van het haar. Voor elk haartype en textuur. +PROTEINE +HYDRATATIE +ZURE PH

Read More
Portfolio
juwelen Ikita

Ontwerper Lily houdt van soberheid en van tegenpolen, dat merk je aan haar en ook aan haar creaties die je bij Newstylehaircare kan vinden. Elk juweel uit haar collectie getuigt bovendien duidelijk van haar onmiskenbaar gevoel voor esthetiek. De muzes van Lily zijn zowel de vrouw in het algemeen, Als tijdloze elegantie in het bijzonder.

Read More
Portfolio
SENTIDO

sentido Creëer je eigen stijl met de Versatile collectie! Personaliseer en stel uw juweel samen door te kiezen uit de verschillende soorten accessoires uit de "mini" en "grote" lijn. Voor een look die altijd geschikt is voor elke gelegenheid.

Read More

Gecertificeerd door

Contact Info